NYHETER

NYHETER


Utdanningsmessa 2019

Utdanningsmessa for Sunnhordland er ei årleg messe som Stord Rotaryklubb arrangerer for avgangselevane i ungdomsskule og elevar i videregåande skule og som er heimehøyrande i sunnhordlandsregionen. Kommande messe er den 29. i rekkja, og vert arrangert i Stord Idrettspark, Vikahaugane onsdag 23. og torsdag 24. januar 2019

 

Målet med messa er å gje elevane informasjon om ulike utdanningsvegar, enten det gjeld høgare utdanning eller fagutdanning innan ulike yrke.

Medlemmene i Rotaryklubben representerer ei rekkje ulike fag-og yrkesgrupper og den kompetanse me representerer i faga ynskjer me å formidle vidare til ungdommane. Med prosjektet ”Utdanningsmessa for Sunnhordland” får Stord Rotaryklubb leve opp til sitt motto; ”Å gagne andre”.

Messa er også ein særs viktig arena for dei som ynskjer å marknadsføre sine fag og sitt skuletilbod til ungdom som skal gjere val av utdanning og yrke. Det er også stor interesse frå utstillarane om å få ta del i messa då mange av dei knytter kontaktar med framtidige lærlingar.

 

Under den offisielle opninga av messa vert det delt ut eit Utdanningsstipend på kr. 35.000,- (sjå fane STIPEND), premiering av beste stand 2018, beste skule ved innlevering av elevoppgåver 2018 og ein av elevane som leverer inn oppgåve vert trekt ut til å vinne ein sykkel til ein verdi av kr. 4.000,-.

 

Når detaljert messeprogram er klart, finn ein dette under fana   PROGRAM 2019


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Grand Hotell Stord
Adresse: Osen 5
Postnummer: 5411
Sted: Stord
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:15:00
Møtespråk: no

Yrkesføredrag
22. sep. 2021, 18.15 - 19.15

Torill Mosheim Møtestad: Kantina SKL 3 minut ...

Koronapandemien - lokal oppfølgjing og erfaring
6. okt. 2021, 18.15 - 19.15

Tidlegare lækjar i Stord Lars Helge Sørheim Møt ...

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

District - Rotary RSS