NYHETER

NYHETER


Utdanningsmessa 2019

Utdanningsmessa for Sunnhordland er ei årleg messe som Stord Rotaryklubb arrangerer for avgangselevane i ungdomsskule og elevar i videregåande skule og som er heimehøyrande i sunnhordlandsregionen. Kommande messe er den 29. i rekkja, og vert arrangert i Stord Idrettspark, Vikahaugane onsdag 23. og torsdag 24. januar 2019

 

Målet med messa er å gje elevane informasjon om ulike utdanningsvegar, enten det gjeld høgare utdanning eller fagutdanning innan ulike yrke.

Medlemmene i Rotaryklubben representerer ei rekkje ulike fag-og yrkesgrupper og den kompetanse me representerer i faga ynskjer me å formidle vidare til ungdommane. Med prosjektet ”Utdanningsmessa for Sunnhordland” får Stord Rotaryklubb leve opp til sitt motto; ”Å gagne andre”.

Messa er også ein særs viktig arena for dei som ynskjer å marknadsføre sine fag og sitt skuletilbod til ungdom som skal gjere val av utdanning og yrke. Det er også stor interesse frå utstillarane om å få ta del i messa då mange av dei knytter kontaktar med framtidige lærlingar.

 

Under den offisielle opninga av messa vert det delt ut eit Utdanningsstipend på kr. 35.000,- (sjå fane STIPEND), premiering av beste stand 2018, beste skule ved innlevering av elevoppgåver 2018 og ein av elevane som leverer inn oppgåve vert trekt ut til å vinne ein sykkel til ein verdi av kr. 4.000,-.

 

Når detaljert messeprogram er klart, finn ein dette under fana   PROGRAM 2019


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Grand Hotell Stord
Adresse: Osen 5
Postnummer: 5411
Sted: Stord
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 18:15:00
Møtespråk: no

Bedriftsbesøk Alsaker Fjordbruk, Onarheim, Tysnes
31. okt. 2018, 17.10

Ferja frå Jektevik går kl. 17.50. Avtale om trans ...

Næringsutvikling på Stord
7. nov. 2018, 18.15

Kurt Arne Tyse og Magne Jostein Mikkelson

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...